Miron Mitrea a comentat, în emisiunea ”Culisele puterii” de la Realitatea Plus, declarația premierului Florin Cîțu în care a spus că „acțiunile celor care fac campanii împotriva măștii și a vaccinării sunt similare cu cele ale unor teroriști”. Miron Mitrea a avut un sfat pentru premier.

„Fraza a fost lipsită total de orice logică. Guvernul nu se luptă ca să îmbunătățească sănătatea populației, luptă să țină pandemia în loc. Luptă să nu se înrăutățească sănătatea populației.

În toată lumea sunt oameni care protestează, care nu sunt de acord. Fiecare e liber să facă ce vrea, e democrație. Oamenii sunt din ce în ce mai nervoși. E o tensiune. Dar în toată lumea măsurile de închidere parțială au avut efecte. Empatia lipsește cu desăvârșire.

Eu îl sfătuiesc în fiecare săptămână: fii calm, fii liniștit, dă-le o perspectivă.

Domnule Cîțu, un sfat de la un politician cu multă experiență: Când ești la putere nu poți să fii supărat pe populație. O să te trimită acasă oamenii și o să fracturezi partidul. Că nu doar el ia note mici, ci și partidul. Florin Cîțu nu calmează oamenii, îi isterizează. O să piardă și el, o să piedem și noi.

El e primul care trebuie să aibă empatie pentru populație”, a spus Miron Mitrea în emisiunea Culisele puterii.

Articolul precedentCOD GALBEN de vreme rea în aproape toată țara!
Articolul următorMiron Mitrea, la Realitatea PLUS, despre experiența proprie la vaccinare: „Am avut reacții puternice și mi s-a părut normal” – Cu ce ser s-a imunizat