Cristian Rizea a declarat, în emisiunea CULISELE STATULUI PARALEL, că, în fiecare an, pe 22 iunie, membrii PSD se încolonau în sediul central al PSD, din Șoseaua Kiseleff, cu câte un tabolu în mână, pentru a-l „felicita” pe premierul de atunci al României.

Fostul deputat susține că pe 22 iunie, ziua de naștere a lui Adrian Năstase, membrii PSD așteptau încolonați ca să-și „felicite” liderul. De obicei, fiecare avea câte un tablou pe care îl oferea drept cadou lui Năstase.

„Pe 22 iunie e ziua lui Năstase, iar în sediul de la Kiseleff era coadă, fiecare cu câte un tablou în mână. Înainte de ziua lui, cu o săptămână-două, trebuia fiecare să se sfătuiască ce să cumpere și să se prezinte la ziua lui Năstase. Damian Florea, un apropiat al lui Șerban Mihăilescu, care avea o galerie de artă, era locul de unde toți cei de la partid cumpăram tablouri pe gustul lui Adrian Năstase. Partea proastă este că Năsatse s-a înconjurat, în timp, de „yesmani”. Am fost în vacanțe cu familia Năsatse, sunt oameni în regulă, dar nu știu ce s-a întâmplat atunci când a pierdut alegerile. Trebuia să-ți iei avizul de la doamna Năstase ca să ajungi la Adrian Năstase”.

Cristian Rizea spune că, pe vremea lui Adrian Năstase nu existau dosare pentru că totul se întâmpla exact cum ordona acesta.

„Pe vremea lui Năstase era disciplină, de aceea nici nu existau dosare. Ovidiu Mușetescu executa fix așa cum ordona Adrian Năstase. Adrian Năstase a ales oameni capabili, guvernarea venind pe eșecul celor 15.000 de specialiști de la Convenție. Totuși, semidictatura lui Năstate a făcut să piardă alegerile în favoarea lui Băsescu. Am avut primul conflict cu Ponta atunci când voia să preia programul gestionat de mine ca să-și facă ei mandrele. Au apărut stenogramele date de Cristi Boureanu, în care Ponta voia să mă scoată pe mine, iar Năstase spune „Da, Rizea rămâne acolo”. Ponta nici nu m-a primit la congresul tineretului PSD”, mai spune Cristian Rizea.

Articolul precedentCinematograful Arta din Târgu Mureş își redeschide porțile 
Articolul următorMTS a anunțat oficial că suporterii pot intra pe stadioane