Moșia Băneasa, de la contesa Maria de Montesquieu, la Puiu Popoviciu. Dosarul Băneasa poate intra în topul marilor erori judiciare din perioada de după 1990, spun jurnaliștii care au studiat cazul! 

Erori judiciare orchestrate de un judecător internat la Psihiatrie și cercetat pentru fapte penale. 224 de hectare de teren in nordul Capitalei au pus pe jar nume grele, instituții și mari companii. 

Puiu Popoviciu, Traian Băsescu, Ioana Băsescu, Ambasada SUA, IKEA, Mall Băneasa, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară București! Ce legatură au aceste nume? Care este adevărul despre acest dosar? De ce l-a apărat Băsescu pe Popoviciu? Cum a ajuns Ioana Băsescu proprietară în complexul rezidențial deținut de omul de afaceri? Ce decizii halucinante a luat judecătorul? Cum au fost amenințați profesorii de la USAMV? A fost sau nu terenul proprietatea statului? Există sau nu prejudiciu? 

Adevărul, doar la Culisele statului paralel, la ora 18:00, cu Anca Alexandrescu. 

Articolul precedentCHECK-IN. Depășiri record la poluare, în Capitală. Substanțe cancerigene în aer
Articolul următorCulisele dosarului „Ferma Băneasa”: A venit Becali în birou și a început „Măi păcătoșilor, măi prăpădiților!”