Sute de firme au fost distruse de a lungul anilor, in timp ce baietii destepti protejati de statul paralel au beneficiat de ajutorul ANAF. 

In timp ce romanul de rand a fost umilit ani la rand, pentru datorii de cativa lei, preferatii sistemului nu patesc nimic. Daca esti prieten cu cine trebuie, iti numesti oamenii de incredere in interiorul sistemului. Te protejeaza si ii omoara pe cei care incearca sa te concureze la licitatii.

Reteaua de protectie a fostului sef ANAF Sorin Blejnar functioneaza si astazi. Le plac banii! Dupa culoarele justitiei, au creat culoarul economic. De ce firmele protejate de Florian Coldea nu au fost atinse niciodata si sunt protejate si astazi? Cine trage sforile si apasa pe butonul salvator pentru unii si pe butonul rosu pentru cei care n-au „spate”? De ce nu se doreste digitalizarea ANAF? De ce tac sefii acestei institutii? O editie incendiara, la Culisele statului paralel!

Articolul precedentJurnaliști amenințați de oameni din jurul lui Vlad Voiculescu. Bogdan Muzgoci, mesaj de solidaritate față de Silviu Mănăstire
Articolul următorȘoferi băuți la volan pe șoselele din Mureș! Polițiștii le-au întocmit dosare penale