Istoria devalizarii Hidrolectrica este o radiografie a neputintei statului roman sau o radiografie a cum s-au imbogatit unii baieti destepti din energie ieftina? 

 Cum a fost ingropat unul din cele mai mari dosare de coruptie din Romania! Retehnologizarea de la Portile de Fier. De aici a pornit totul. Desi Consiliul Concurentei i-a investigat pe „baietii destepti”, DNA a mers pana in cele mai ascunse cotloane, totul a fost in zadar. Hidroelectrica a castigat procesele cu firmele care au profitat, dar nu a reusit sa recupereze nici macar costurile de expertiza. Cea mai scumpa expertiza dintr-un dosar! A costat 1, 8 milioane euro!  

De ce se dadeau spagi ca sa se pastreze contractele preferentiale? Cine a carat gentile cu bani? Un prejudiciu de 4 miliarde de lei, dosar investigat de DIICOT si DNA timp de 13 ani, dar a fost clasat! Dezvaluiri incendiare, doar la Culisele statului paralel, cu Anca Alexandrescu, de la ora 18!

Sursa: realitatea.net

Articolul precedentFlorin Cîțu: 2,8 milioane de doze de vaccin AJUNG în România în următoarele două luni. RESTRICȚIILE, ridicate în septembrie
Articolul următorBilanț CoVid-19, 20 ianuarie: 3.000 de cazuri noi, 116 decese, 1.045 pacienți în ATI