La sfârșitul săptămânii trecute, Dan Sâmpălean și-a înaintat demisia din Partidul Național Liberal.
La alegerile interne din 2017, Sâmpălean a fost ales membru în Biroul Politic Județean al PNL Mureș și vicepreședinte al partidului, coordonator al Departamentului pentru Politici în Sănătate. Tot în 2017 a fost ales membru în Biroul Politic Local al PNL Tîrgu Mureș. Sâmpălean a părăsit ulterior ambele funcții, din cauza incompatibilității acestora cu poziția de manager al Spitalului Clinic Județean Mureș, pe care a deținut-o până în 16 iulie 2018.

Conform site-ului Spitalului Clinic Județean Mureș, în 16 iulie, Dan Sâmpălean a fost revocat din funcția de manager al Spitalului Clinic Județean Mureș. “În urma procesului de evaluare a managerului Spitalului Clinic Județean Mureș, potrivit dispoziției Președintelui CJ Mureș nr. 355/16 iulie 2018, cu data de 16 iulie 2018, până la ocuparea postului prin concurs, manager interimar al Spitalului Clinic Județean Mureș este domnul dr. Ovidiu Gîrbovan”, notează sursa citată.

Contactat de realitateademures.net, Dan Sâmpălean spune că plecarea din PNL “a fost determinată de motive personale”, urmând să ofere mai multe detalii într-o apariție publică la sfârșitul acestei săptămâni.

Articolul precedentIMPORTANT: Informații pentru candidații la UMF
Articolul următorIncendiu la Tonciu