La data de 22 august a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au reţinut pentru 24 de ore, un tânăr, de 26 de ani, din Reghin, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare şi şantaj.

În fapt, la data de 18 august a.c., pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, acesta ar fiameninţat un bărbat, de 60 de ani, din Reghin, cu acte de violență asupra sa, precum și a membrilor săi de familie.

Totodată, persoana vătămată ar fi fost şantajată de către tânăr, cu publicarea pe reţelele de socializare a unor fotografii compromiţătoare cu fiica acestuia, în vârstă de 30 de ani.  

În urma activităţilor specifice, desfăşurate sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, poliţiştii au reuşit probarea activităţii infracţionale, la data de 22 august  a.c., faţă de persoana în cauză fiind luată măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, urmând a fi prezentat, cu propunere legală, instanţei de judecată.

În cauză, cercetările  continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi şantaj.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul luptătorilor  Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureș și jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă “Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

Articolul precedentCăruțașii din Valea Rece care coboară în oraș sunt amendați
Articolul următorNumărul accidentelor din Mureș crește. Ce putem face.