Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât miercuri eliberarea din funcţia de procuror şef al Serviciului Teritorial Târgu Mureş din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, prin demisie, a procurorului Tiberiu Nicolae Onea, începând cu data de 15 noiembrie şi continuarea activităţii aceastuia într-o funcţie de execuţie în cadrul Serviciului Teritorial Târgu Mureş din cadrul structurii specializate, începând cu aceeaşi dată.

Demisia Procurorul-şef al Serviciului Teritorial Târgu Mureş din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie este explicată de însuși Tiberiu Onea, într-o declarație pentru Agerpres: „Motivele sunt personale, nu au nicio legătură cu alte lucruri. Pur şi simplu am dorit eu, mai aveam din mandat încă circa un an şi jumătate. A fost strict o opţiune personală”.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, tot miercuri, delegarea în funcţia de procuror şef al Serviciului Teritorial Târgu Mureş din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie a Claudiei Doina Vinersar, procuror în cadrul acestei structuri specializate, începând cu data de 15 noiembrie, până la ocuparea funcţiei prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni

Articolul precedentVIDEO | Scene rare: un bărbat a intrat cu calul în magazin!
Articolul următorPleacă prefectul de Mureș în concediu medical sau se ocupă de pesta porcină africană?