Deputaţii USR au purtat măști chirurgicale luni, în Parlament, în semn de ”solidaritate cu zecile de mii de români care au fost gazaţi şi bătuţi în 10 august de către PSD la ordinul lui Liviu Dragnea”.

Faptul că Liviu Dragnea a decis să-i gazeze pe români ”în încercarea de a transforma România într-un stat autoritar” este un lucru care nu poate să rămână aşa, a afirmat președintele USR, Dan Barna, citat de realitatea.net.

Deputatul USR de Mureș, Lavinia Cosma a declarat, în exclusivitate pentru realitateademures.net, că “Gestul nostru de a purta măști este unul de solidaritate cu victimele de la protestul din 10 august. Este inadmisibil ca PSD-ALDE să gazeze persoane care au ieșit să protesteze pașnic, fără să provoace sau să atace pe cineva. Așteptăm concluziile anchetei și cerem ca cei care au făcut abuz de putere să plătească, inclusiv prin pierderea funcțiilor pe care le dețin. I-am cerut, din nou, demisia lui Liviu Dragnea din funcția de Președinte al Camerei Deputaților. 

Ce fel de exemplu oferim copiilor noștri prin faptul că, un om condamnat, ocupă o astfel de funcție în statul român?”, a conchis deputatul USR de Mureș, Lavinia Cosma.

Articolul precedentActele medicale de care aveți nevoie la înscrierea la grădiniță
Articolul următor8 localități mureșene fără gaze naturale