#La data de 12 mai a.c., în jurul orei 15.44, polițiști rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Reghin, au oprit în trafic, pe raza comunei Răstoliţa, un moped, condus de un tânăr, de 23 de ani, din localitatea Răstoliţa.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul pe care îl conducea  este neînregistrat.

#La data de 11 mai a.c., în jurul orei 16.54, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Râciu, au oprit în trafic, pe raza comunei Râciu, un autoturism, condus de un bărbat, de 36 de ani, din localitatea Râciu .

În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Articolul precedentAccidente în Acățari și Târgu Mureș
Articolul următorORDIN DE PROTECȚIE LA IERNUT, după agresiuni fizice și amenințări