Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au luat măsurile legale faţă de un minor de 15 ani, pentru efectuarea unui apel fals la numărul unic de urgenţă 112.

La data de 7 august a.c., în jurul orei 21,30, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au fost sesizaţi de un minor cu privire la faptul că mama sa, în timp ce se afla în locuinţa situată în cartierul Unirii din localitate, a fost înjunghiată de mai multe ori de către tatăl său, după care acesta ar fi fugit din locuinţă.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate nu se confirmă şi că în imobilul respectiv locuia o familie ce aveau o fată minoră, dar că nu aceştia au efectuat apelul la 112.

În urma verificărilor efectuate, la data de 8 august a.c. poliţiştii au identificat minorul ce a efectuat apelul fals, acesta având 15 ani şi fiind din municipiul Reghin. Minorul şi-a motivat gestul spunând că era supărat pe părinţii fetei deoarece nu îi permiteau să aibă o relaţie de prietenie cu aceasta.

La data de 8 august a.c., poliţiştii au luat măsurile legale faţă de minor.

 

Articolul precedentUn camion a blocat drumul european E60, pe relația Sighișoara – Târgu Mureș
Articolul următorAtenție la locurile aglomerate din timpul verii. Hoții de buzunare sunt peste tot!