Alin Popoviciu, elevul care a fost amenințat de Jandarmerie cu amenda, a fost sancționat după 5 luni.

Alin Popoviciu a împlinit 18 ani exact în ziua în care a primit din partea Jandarmeriei Române comunicarea amenzii pentru protestul pașnic la care a participat, în 16 mai, cu ocazia vizitei la Târgu Mureș a premierului Viorica Dăncilă.

“Abia acum a ajuns amenda pentru că aș fi organizat un protest împotriva Vioricăi Dăncilă cu ocazia vizitei ei în Tîrgu Mureș! Nu pot decât să consider că Jandarmeria a dorit să îmi facă ,,cadou” această amendă de ziua mea, din dorința de a mă umili, în speranța că odată cu trecerea timpului acest caz nu va mai fi mediatizat!” este mesajul transmis de Alin Popoviciu.

Elevul mai spune că “și tatăl meu, împreună cu cel care administrează pagina ,,Generatia ,,Feisbuc” & Diaspora Romaneasca” care m-a scos la lumină după acel incident au fost amendați cu câte 1000 de lei!”

Alin Popoviciu face un apel pentru mediatizarea cazului în carea fost implicat “Oameni buni, eu mă bazez pe sprijinul vostru și tocmai din acest motiv vă rog să scoateți la lumină acest caz revoltător!”

Articolul precedentMĂSURI: 15 urși au intrat, în doar 7 zile, în intravilanul localităților mureșene
Articolul următorÎN WEEK-END: Târgul Cetății revine la Târgu Mureș, cu producători și meșteșugari locali