Consilierul județean Ervin Molnar, președintele PNL Târgu Mureș, lansează un atac dur la conducerea ALDE Mureș, al cărei președinte, Dorin Florea, este și primarul în funcție al municipiului Târgu Mureș.

Tema este rectificarea bugetului municipiului Târgu Mureș, care urmează să fie discutată astăzi, într-o ședință extraordinară a Consiliului Local al municipiului Târgu Mureș.

“Primăria municipiului Târgu Mureș, condusă  de ALDE și PSD, își bate joc, în continuare, de cetățenii orașului.  După ce a mințit iarăși, prin misiune și omisiune, primarul Dorin Florea se poartă ca pe feuda proprie și ignoră misiunea Consiliului Local al municipiului Târgu Mureș”, spune Ervin Molnar, care prezintă situația legată de noua ședință de rectificare a bugetului orașului: “Consilierii locali au primit, din nou cu foarte puțin timp înaintea ședinței comisiilor de specialitate, proiectul pentru rectificarea bugetară. Fără să le dea răgazul de a studia acest document pentru a propune amendamentele necesare în folosul comunității, conducerea de până în iunie 2020 a primăriei municipiului Târgu Mureș îi umilește pe consilierii locali și îi consideră, mai departe, instrumente de semnat aberațiile lor”

Din aceste motive, Partidul Național Liberal NU VA PARTICIPA la ședința extraordinară de astăzi a Consiliului Local.

Președintele PNL Târgu Mureș promite că “vom fi prezenți la ședințele de rectificare a bugetului, în momentul în care bunul simț care i-a părăsit va reveni printre obiceiurile șefilor Primăriei și aceștia se vor gândi cu responsabilitate la cheltuirea banilor cetățenilor Târgu Mureșului.”

Molnar face și o recapitulare a situației consilierilor locali excluși din Partidul Național Liberal, încă membri ai Consiliului Local: “Reamintim, cu această ocazie, că Partidul Național Liberal are un singur consiler local în Consiliul Local al municipiului Târgu Mureș, în persoana doamnei prof.univ.dr. Theodora Benedek. Facem această precizare pentru a răspunde manipulărilor grosolane ale consilierilor excluși  din PNL în luna februarie, care  se revendică în mod arbitrar membri ai partidului nostru, dar care continuă “să ia lumină” din biroul președintelui ALDE  Mureș, Dorin Florea, încă primarul municipiului Târgu Mureș.”

 

Articolul precedentSperanță de la PNL pentru Spitalul Regional Târgu Mureș
Articolul următorPesta porcină africană în județul Mureș! Se așteaptă rezultatele de la Laboratorul Național de Referință