În noaptea de vineri spre sâmbătă, pe raza localităţii Sărăţeni, un bărbat, de 49 de ani, din judeţul Neamţ, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a intrat în coliziune cu un cap de pod şi cu gardul unui imobil, ieşind în afara părţii carosabile. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a unui bărbat de 49 de ani, pasager în autoturism.

Polițiștii din cadrul Poliției oraşului Luduş au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 23 de ani, cercetat pentru săvârşirea unei infracţiuni rutiere. În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat faptul că tânărul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În 13 iulie, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 10 Sighişoara, au oprit în trafic, pe raza localităţii Archita, un autoturism ce nu avea aplicate numere de înmatriculare, condus de un bărbat, de 51 de ani, din comuna Vânători. În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că autoturismul nu era înmatriculat.

Tot în 13 iulie, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Reghin, au oprit în trafic, pe strada Mihai Viteazu din localitate, un autoturism condus de un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Reghin, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

În 14 iulie, polițiști din cadrul Poliţiei oraşului Luduş, au oprit în trafic, pe strada Viitorului din localitate, un autoturism condus de un bărbat, de 26 de ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Sighişoara, au oprit în trafic, în cartierul Hetiur din localitate, un moped condus de un bărbat de 61 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Sighişoara, au oprit în trafic, pe strada Caraiman din localitate, un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În 15 iulie, la ora 22:30, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Gorneşti, au oprit în trafic, pe strada Tofalău din localitatea Sângeorgiu de Mureş, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Articolul precedentSalvamont Salvaspeo Mureș, intervenție în peșteră
Articolul următorMandate de executare puse în aplicare