Weekendul viitor va avea loc, în Shanghai, finala WDSF Grand Slam Series, unde sunt invitate cele mai bune 12 perechi la dans sportiv din lume, potrivit rezultatelor la competițiile Grand Slam din 2019.

Dancemasters București a fost primul GrandSlam din seria celor 5, fiind urmat de Taipei Open, Rimini Open GOC Stutgart și Rusian Open.

Pentru prima oară în istoria dansului sportiv românesc vom fi reprezentați în aceste finale de două perechi, Rareș Cojoc – Andreea Matei la secțiunea Standard, respectiv Paul Moldovan – Cristina Tătar la secțiunea Latino.

Unul din cei mai cunoscuți antrenori de dans sportiv din România, Gigi Răducan a lansat o propunere interesntă în mediul virtual: “Vă propun distribuim cu toții această știre, pentru că ei merita să fie cunoscuți de întreaga țară, așa cum Simona Halep a fost pentru participarea în finala Grand Șlam Series la tenis. Mulțumesc Cristina, Andreea, Paul și Rareș pentru exemplul pe care îl dați prin dăruirea cu care dansați de fiecare dată și baftă în China. România este alaturi de voi”

Articolul precedentACUM: Patru tineri din Mureș, răniți într-un accident teribil, în Argeș
Articolul următorProxenet arestat. Câștiga 1.500 de lei pe zi, inclusiv în Târgu Mureș