11.210 este cifra exactă a mureșenilor care s-au implicat ieri în acțiunea Let’s Do It, Romania! Acest număr este completat de voluntarii anonimi, înscriși în acțiunea de ecologizare, pentru care au fost distribuți 15.000 de saci menajeri pentru colectarea deșeurilor.

Nicoleta Simion, coordonator pentru județul Mureș din partea “Let’s Do It, Romania!” a declarat, în exclusivitate pentru realitateademures.net, că după centralizarea parțială a datelor, Mureșul se află în topul 10 al județelor din România, la numărul participanților implicați în acțiunea de ieri.

“Mă bucur că mureșenii au înțeles că natura este esențială pentru sănătatea fiecăruia dintre noi și că datoria noastră este să avem grijă de ea”, spune Nicoleta Simion.

Coordonatorul pentru județul Mureș al “Let’s Do It, Romania!” a remarcat implicarea în acțiunea de ieri a locuitorilor din Tîrgu Mureș și Sighișoara, dar și a elevilor de la școlile din Târnăveni sau a unor firme private.

Este elocvent în acest sens exemplul unei firme din Tîrgu Mureș ai cărei angajați au fost voluntari, alături de localnici, în acțiunea de ecologizare din Lunca Bradului. 

 

Articolul precedentRegal la Tîrgu Mureș cu pr. Constantin Necula
Articolul următorRevistă de cercetare în biologie la UMF Tîrgu Mureș