Un bărbat din Caraș-Severin și o femeie din Hunedoara au ajuns, joi, la spital, după ce au fost implicați într-un accident rutier pe DN13 E60, în afara localității Albești. Autoturismele pe care le conduceau cei doi, au colizionat. 

 

Potrivit ISU Mureș, rănile suferite de femeie sunt de cod galben. Atât aceasta cât și celălalt șofer au fost transportați la spital. 

Polițiștii au intervenit și ei la locul accidentului.

„Deplasați la fața locului, din primele cercetări efectuate la km 108+200 m, polițiștii au constatat faptul că s-a produs o coliziune între un autoturism, condus din direcția Brașov-Sighișoara, de un bărbat, de 58 de ani, din județul Caraș-Severin și un autoturism, condus din direcția Sighișoara-Brașov, de o femeie, de 63 de ani, din județul Hunedoara.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto, care au fost transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatele au fost negative pentru ambii conducători auto”, a transmis Emanuela Farcaș, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea circumstanțelor și cauzelor producerii evenimentului rutier.

În acest moment, traficul se desfășoară pe ambele sensuri de circulație.

 

ImagineImagine

Sursa: Realitatea de Mures