Luni dimineață, la Colegiul Național Pedagogic Mihai Eminescu și Grădinița cu Program Prelungit nr. 11 a fost organizat un exercițiu de evacuare în caz de incendiu.

Scopul exercițiului a fost, testarea capacității de reacție a Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș, precum și modul de reacție a cadrelor didactice, a elevilor și copiilor din cadrul unității de învățământ.
Au participat 20 de cadre profesorale, 17 personal auxiliar, 560 de elevi, 4 educatoare și 47 de copii. Forțe participante din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Horea” al jud. Mureș au fost compuse dintr-o echipă formată din: un ofițer și doi subofițeri de la inspectorat, 2 autospeciale de stingere și una pentru salvări de la înălțimi, încadrate cu un șef gardă intervenție și 9 subofițeri.
Exercițiul a fost coordonat de compartimentele Inspecția de Prevenire, Serviciul Pregătire Pentru Intervenție și Reziliența Comunităților și Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș, din cadrul Inspectoratului petru Situații de Urgență “Horea” al jud. Mureș.
Articolul precedentASTĂZI: Restricții de circulație pe strada Înfrățirii. Traseele autobuzelor au fost schimbate
Articolul următorDe la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Mureș lipsește un încărcător cu 6 cartușe