Începând de ieri, este disponibilă o nouă versiune a aplicației GoTransylvania! Versiunea curentă a primit un design complet nou, iar conținutul a fost completat cu datele și fotografiile mai multor locații. Aplicaţia trilingvă a primit noi funcţii şi este în prezent singurul ghid turistic inteligent care încearcă să acopere întreaga zonă Transilvania, iar conținutul și funcțiile acestuia vor fi extinse continuu.

Scurt istoric GoTransylvania

Aplicaţia turistică GoTransylvania a fost lansată în anul 2016 cu scopul de a acoperi zona turistică Transilvania.

În 2017, echipa GoTransylvania a fost primul participant din România care sa alăturat programului Google Camera Loan și a capturat pentru prima dată filme 360 ​​de grade

De asemenea, în 2017, GoTransylvania Regional Development SRL (LFT) și Lynx Solutions IT, împreună cu portalul Transindex, au derulat campania “Cele şapte minuni ale Transilvaniei”, iar în urma succesului deosebit a acestui proiect, iniţiatorii campaniei au decis să dezvolte un nou site redactat în trei limbi (www.erdely7csodaja.ro) și să dezvolte o nouă aplicaţie.

În acest moment a pornit dezvoltarea versiunii noi a aplicaţiei GoTransylvania, cu elaborarea unui nou design și UX (User Experience), care să cuprindă un conținut îmbogăţit și accesorii suplimentare.

La începutul elaborării dezvoltării aplicaţiei s-a încheiat un acord de cooperare cu Consiliul Județean Mureş prin care autoritatea publică şi-a asumat să devină partener oficial şi să furnizeze date şi fotografii pentru conţinutul aplicaţiei.

Planuri de viitor:

În curând, aplicația va fi completată cu un calendar interactiv de evenimente care va fi editabil şi de către  utilizatori. Cu ajutorul calendarului, utilizatorii pot trimită feedback despre evenimentele la care participă sau pot primi notificări atunci când în apropierea lor are loc un eveniment.

Articolul precedentTÎRGU MUREȘ: Autospecială pentru depistarea cancerului de col uterin
Articolul următorMUREȘ: Contract în proiectul de gestionare a deșeurilor