Hackerii pro-ruşi care fac parte din grupul Killnet cer eliberarea lui Ioan Feher, tânărul român suspectat de implicare în recentele atacuri informatice asupra unor site-uri din România revendicate de gruparea pro-rusă şi reţinut în Marea Britanie.

Gruparea de hackeri susţine că această persoană nu are nimic de a face cu Killnet şi ameninţă că, dacă românul nu este eliberat în 48 de ore, va „distruge” România, Marea Britanie şi Moldova, potrivit unui  mesaj postat pe reţeaua Telegram.

„Fac apel la Guvernul României! Această persoană nu are nimic de a face cu Killnet! A fost unul dintre membrii grupului de pe Telegram. Cum le poţi spune oamenilor că un tip ne-a ajutat în aceste atacuri? E atât de stupid. Aveaţi nevoie de cineva care să poarte vina pentru colapsul României. Lăsaţi omul în pace. Dacă susţine Rusia, asta nu înseamnă că e un infractor.

Dacă nu este eliberat în 48 de ore, o să distrug România, Marea Britanie şi Moldova. Voi distruge întreaga voastră structură informatică şi chiar Ministerul Sănătăţii. Toate ventilatoarele vor fi atacate. Numai atunci veţi începe să vă daţi seama că aţi făcut o greşeală. Eliberaţi-l pe Ioan Feher”, este mesajul postat de hakeri.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentCu o lună înainte de BAC și Evaluarea Națională, Min. Educației schimbă programul unor probe
Articolul următorCOD GALBEN de vijelii, ploi şi grindină!