Ieri, realitateademures.net vă informa că sucursala Târnăveni a companiei AQUASERV a betonat hidrantul din fața sediului Pompierilor.

Lucrarea, demnă de filmele cu “Dorel”, a determinat intervenția primarului Sorin Megheșan, care a anunțat că “fiind o gravă problemă de interes public, am sesizat autoritățile competente și sper în remedierea urgentă a problemei”.

Sorin Megheșan a informat conducerea de la Târgu Mureș a companiei Aquaserv, primind promisiuni că, în 24 de ore, situația va fi remediată

Într-adevăr, astăzi hidrantul a fost scos la lumină”, iar pompierii din Târnăveni pot din nou alimenta cu apă mașinile de intervenție, chiar în fața secției.

Betonarea hidrantului a fost făcută de sucursala Târnăveni a Companiei AQUASERV, care și-a motivat gestul prin faptul că respectivul hidrant cauza numeroase probleme tehnice, din cauza unor defecțiuni repetate.

În condițiile acestei lucrări ciudate, era necesar ca mașinile de intervenție ale pompierilor din Târnăveni să se alimenteze cu apă de la alte surse din localitate, fiind în imposibilitatea de a accesa hidrantul din fața secției.

Imagine

ImagineImagineImagine

 

Articolul precedentOperație de reconstrucție a feței, în pregătire la Târgu Mureș
Articolul următorSiegfried Mureșan candidează pentru funcția de vicepreședinte al PPE