Previziuni zodii. Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de marți, 12 iulie 2022.

BERBEC 

Astăzi vei ieși din zona ta de confort pentru a-ți impresiona iubitul/iubita. Sufletul tău pereche va fi încântat să petreacă cât mai mult timp cu tine.

TAUR 

Ai parte de o vizită neașteptată din partea unei persoane dragi. Bucură-te din plin de fiecare clipă și lasă grijile deoparte. 

GEMENI 

Concentrează-te mai mult asupra relațiilor pe care le ai cu cei din jur și încearcă să eviți conflictele. 

RAC 

Unele discuții pe care le porți azi s-ar putea să devină tensionate din cauza unor mici neînțelegeri. Fii calm/ă și tratează fiecare situație cu maturitate.

LEU 

Ți-ai propus să realizezi foarte multe lucruri într-un timp foarte scurt. Fii atent/ă la ceea ce faci și ia lucrurile pe rând. 

FECIOARĂ

Astăzi te vei simți plin de energie și vei fi mai încrezători ca niciodată pe ceea ce ai de făcut.

BALANȚĂ 

Chiar dacă vei primi venituri suplimentare la care nu sperai, nu trebuie să mergi în magazine și să risipești tot ce ai. Mare atenție la achiziții in utile. 

SCORPION 

Starea ta de bine este foarte bună pe partea de colaborări. Este o zi în care succesul e de partea ta. 

SĂGETĂTOR 

Odihna este foarte importantă pentru tine în această perioadă. Recâștigarea energiei te va ajuta să te simți mai bine din punct de vedere fizic. 

CAPRICORN 

Azi vei petrece mult timp în familie. În cazul în care sunt și copii la mijloc, aceștia îți vor ocupa toată ziua, așa că nu te gândi să-ți faci planuri personale. 

VĂRSĂTOR

Lucrurile din jur se schimbă constant și nu vei reuși să le faci pe toate pe placul tău. Încearcă să abordezi situațiile neprevăzute cu calm și totul va fi bine.

PEȘTI 

O problemă în viața de cuplu la care nu te așteptai va ieși la iveală astăzi. A venit timpul să discuți clar cu partenerul/a și să clarifici cât mai repede situația.

Articolul precedentVremea 12 iulie – Temperaturi sub normalul perioadei
Articolul următorAdrian Marinescu, despre explozia cazurilor de COVID: Pandemia nu s-a terminat, s-a trecut într-o altă etapă