Sâmbătă, în jurul orei 23.00, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au oprit în trafic, pe strada Ştefan cel Mare din localitate, un autoturism, condus de un bărbat, de 33 de ani.

În urma testării cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la unitatea medicală în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Duminică în jurul orei 00.45, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au oprit în trafic, pe strada Viile Dealului Mic din localitate, un autoturism, condus de un bărbat, de 32 de ani, din Târgu Mureş.

În urma testării cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la unitatea medicală în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Totodată, ca urmare a verificării în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Articolul precedentAlt șofer mureșean depistat pozitiv cu aparatul Drug Test
Articolul următorMărfuri fake confiscate de polițiști în piața de vechituri