Un nou complex de 4 tobogane va fi amenajat la Complexul de Agrement și Sport „Mureșul” din Târgu Mureș, pe o platformă ce va fi construită în bazinul de 1,20 metri.

Noile obiecte de agreement sunt un tobogan acvatic cu tubulatură închisă, de 12 metri înălțime de pornire și 33 de metri lungime de alunecare.

Se va mai monta un tobogan acvatic tip Black Hole şi Flying boats, cu trei tronsoane consecutive pe linia de alunecare, în coborâre de la înălţimea de 12 m la nivelul apei.

Tot în această vară va fi montat un tobogan acvatic « SERPENTINĂ » și un tobogan acvatic drept cu două piste, având două curburi, una spre interior şi una spre exterior, în vederea accelerării vitezei în zona de pornire, respectiv decelerarea vitezei în zona de aterizare în apă ,cu înălțime de start de 8 metri.

Toate cele patru tobogane acvatice vor fi montate în zona bazinului existent, pe o singură structură metalică, cu platforme de înălţimi diferite, respectiv 8 m şi 12 m.

Sezonul estival 2019 va debuta, în cadrul Complexului de Agrement Agrement și Sport „Mureșul”, ca în fiecare an, pe data de 1 mai.

Articolul precedentVITEZA UCIDE! 235 de sancțiuni pentru viteză, aplicate în Mureș, în 24 de ore!
Articolul următorMircea Dușa: „Instituția Prefectului nu trebuie să fie un vânător de greșeli”