Președintele PMP Mureș, Marius Pașcan, deputat și președinte xecutiv național al formațiunii spune că “susține prin vot pentru funcția de președinte al României candidatul care reprezintă în această competiție prezidențială valorile dreptei politice, pe Klaus Iohannis.”

Imagine

Marius Pașcan își argumentează poziția prin faptul că “timp de trei ani, cât s-a aflat la guvernarea țării, PSD și-a bătut joc de România! A îndatorat-o iresponsabil pe termen lung pentru a-i amăgi strict electoral, nesustenabil, prin creșteri de salarii și pensii, pe cetățenii acestei țări. Când, de fapt, primii beneficiari ai respectivelor majorări au fost chiar potentații sistemului, cei privilegiați politic și legislativ, care oricum aveau venituri foarte mari în raport cu marea masă a contribuabililor. Agenda politică a PSD a fost paralelă cu cea a nevoilor românilor. Deși au promis nerușinat și repetat, guvernele PSD nu au realizat niciun proiect major de infrastructură, nu au pornit lucrările la nicio autostradă, la niciun spital regional… Cei din PSD s-au tot luptat cu așa-zisul ,,stat paralel”, timp în care au măcelărit codurile și legislația penală ,,noaptea ca hoții”, i-au pus în libertate pe mii de infractori pe baza recursului compensatoriu și au pus în pericol grav siguranța cetățenilor. Totodată, au promovat Legea Codului administrativ, declarată neconstituțională, prin decizie a Curții Constituționale a României, promovând încă o categorie de privilegiați discriminatoriu cu pensii speciale, noii beneficiari fiind demnitarii, aleșii locali. Același cod administrativ oficializa nedrept și nefiresc o a doua limbă oficială în România, limba maghiară. Sfidând mai apoi CCR, guvernarea PSD, în cârdășie cu UDMR, a promovat o formă modificată a codului administrativ prin ordonanță de urgență. Guvernările pesediste, trei la număr, s-au derulat într-o perpetuă vânzoleală, stare de conflictualitate și instabilitate, au făcut mult rău țării noastre pe termen lung. De aceea, candidatura ex-premierului Viorica Dăncilă la funcția de președinte al României trebuie sancționată prin acest scrutin electoral. PSD nu mai trebuie să aibă acces în fruntea țării!

Evident, ca politician cu orientare liberală, de dreapta, creștin-conservatoare, voi susține prin vot pentru funcția de președinte al României candidatul care reprezintă în această competiție prezidențială valorile dreptei politice, pe Klaus Iohannis”, consideră Marius Pașcan.

La rândul său, coordonatorul PLUS Mureș, Mihai Ungur îi îndeamnă pe mureșeni  “să continuăm acest demers frumos (români, maghiari, sași, rromi) prin a ne prezenta în 24 noiembrie la alegeri să punem ștampila pe candidatul PNL. Ar fi păcat să pierdem încrederea celor care ne-au votat, 1,3 milioane de data aceasta. Scopul nostru este să reparăm 3 ani grei de guvernare incompetentă și ticăloasă ca apoi să construim o Românie cu adevărat europeană”.

Imagine

Liderul PLUS Mureș adaugă că “Implicarea noastră, a fiecăruia determină cum va arăta România peste 10 ani (acesta nu este un slogan de campanie e realitate). Dacă ne dorim o țară ca afară, (în Olanda de exemplul la ultimele alegeri au participat 82% din cei cu drept de vot) trebuie să o construim, să o reparăm și să-i redăm speranța în viitor. Individualismul este caracteristic unei societăți rudimentare. Cei care credem în PLUS și ne-am alăturat acestui proiect ne gândim și ne dorim binele comun, sunt convins. Așa a reușit societatea scandinavă și cea vest-europeană, împreună.”

Imagine

Lavinia Cosma, deputat USR de Mureș spune că “așa cum au declarat în conferință de presă Dan Barna și Dacian Cioloș, în turul al doilea îl vom vota pe Klaus Iohannis pentru funcția de Președinte.”

Articolul precedentACUM: Șoferul care a cauzat accidentul de pe Calea Sighișoarei din Târgu Mureș a ajuns la UPU SMURD
Articolul următorTRAGEDIE. A murit târgumureșeanul Klosz Péter, Preşedintele Federaţiei Române de Triatlon