În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Mureș din luna noiembrie au fost adoptate mai multe proiecte de hotărâre ce vizează derularea unor investiții la nivelul celor două unități medicale aflate în subordinea autorității județene, respectiv Spitalul Clinic Județean Mureș și Spitalul ”Gheorghe Marinescu” din Târnăveni.

Astfel, prin proiectul de rectificare a bugetului județean, a fost alocată suma de 646.000 lei pentru dotarea cu aparatură medicală a SCJ Mureș, din care 196.000 lei din bugetul județean și 450.000 de lei din sponsorizări.

De asemenea, consilierii și-au exprimat acordul cu privire la executarea a două lucrări de investiție derulate de SCJ Mureș, respectiv amenajarea de locuri de parcare la imobilele care găzduiesc Policlinica nr. 2 și Policlinica Stomatologică nr. 1 situate în Târgu Mureș pe B-dul 1 Decembrie 1918 și construirea liftului pentru transportul pacienților la Clinica de Boli Infecțioase nr. 1. Valoarea celor două investiții se ridică la suma de 2.413.279 lei.

Articolul precedentCea mai importantă disctincție a județului Mureș, pentru Szőcs Bernadette Cynthia
Articolul următorSpitalul din Târnăveni primește aproape 2 milioane și jumătate de lei