Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Mureș informează că incendiul izbucnit astăzi în municipiul Reghin la acoperișul unei hale de producție a fost lichidat în jurul orei 18.

Pentru stingerea incendiului care a cuprins în totalitate acoperișul (aproximativ 1000 mp) au intervenit în primă fază salvatorii de la Detașamentul de Pompieri Reghin, cu 4 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD.

În sprijinul lor, au fost trimise o autospecială de lucru cu apă și spumă și autospeciala CBRN aparținând Detașamentului de Pompieri Tîrgu Mureș. Pentru a evita o explozie, au fost evacuate un număr de 14 butelii cu CO2, 1 cu azot, 5 cu oxiacetilenă, 17 cu argon, 28 cu oxigen.

A fost o intervenție dificilă, existînd pericolul unei explozii, dar pompierii mureșeni au reușit să localizeze incendiul,  înainte ca acesta să ajungă la locul de depozitare al buteliilor.

În total, au intervenit pentru stingerea incendiului 3 ofițeri și 40 de subofițeri.

ISU Mureș  aduce mulțumiri pentru promptitatea cu care au intervenit echipajelor de la SVSU Aluniș și Serviciului privat pentru situații de urgență Kastamonu, care au fost chemate în sprijin.

Articolul precedentCAMPIONATUL NAȚIONAL DE MINIVOLEI: Târnăveniul intră în semifinale!
Articolul următorSE POATE. Trenul Cluj-Viena a ajuns la fix!