#La data de 05 august a.c., la ora 03:25, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7 Deda, au oprit în trafic, pe DN15 E578, pe raza localităţii Morăreni, un autoturism condus de un bărbat, de 58 de ani, din comuna Deda, căruia, în urma testării cu etilotestul, i-a rezultat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

#La data de 04 august a.c., la ora 12:17, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Tîrgu Mureş, au oprit în trafic, pe strada Băneasa din localitate, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

#La data de 05 august a.c., la ora 18:10, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 14 Ghindari, au oprit în trafic, pe DC 48, pe raza localităţii Dumitreni, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din comuna Bălăuşeri, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

#La data de 05 august a.c., la ora 20:30, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 13 Zau de Câmpie, au oprit în trafic, pe DJ 151, pe raza comunei Zau de Câmpie, un vehicul condus de un bărbat, de 35 de ani, din comuna Valea Largă, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat..

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar vehiculul pe care îl conducea nu era înmatriculat.

Nu în ultimul rând, fiind condus la unitatea spitalicească, acesta a refuzat prelevarea de probe biologice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Articolul precedentASTĂZI: Accident în Sovata
Articolul următorMandat de executare pentru furt