????????????????????????????????????

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au identificat 3 bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunii de înşelăciune în formă continuată . Prejudiciul cauzat este de aproximativ 140.000 de lei.

În fapt, din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit că, în perioada ianuarie – februarie a.c., un bărbat de 29 de ani, din Tîrgu Mureş, ar fi plasat on-line comenzi de telefoane mobile către societăţi ce comercializează bunuri electronice şi electrocasnice, prin furnizarea de date de contact ale unor persoane fictive.

Ulterior, după ce ar fi intrat în posesia coletelor persoana în cauză, şi-ar fi însuşit bunurile comandate, pe care le-ar fi înlocuit, introducând în respectivele colete, bucăţi de plastilină.

În urma verificărilor efectuate,  poliţiştii au stabilit că faptele ar fi fost săvârşite în complicitate alţi cu doi bărbaţi, ambii în vârstă de 21 de ani, din judeţul Mureş, angajaţi ai unei firme de curierat din Tîrgu Mureş, prin intermediul cărora ar fi fost livrate coletele.

Din cercetări a reieşit că, ulterior înlocuirii telefoanelor mobile cu plastilină, de către bărbatul de 29 de ani, cei doi curieri ar fi returnat coletele sub pretextul că nu ar fi fost ridicate de către destinatarii acestora.

La data de 05 februarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tîrgu Mureş, sub coordonarea Pachetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş, au desfăşurat o percheziţie domiciliară, în municipiul Tîrgu Mureş, la locuinţa bărbatului de 29 de ani.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 140.000 lei.

Cercetările sunt continuate faţă de cei trei bărbaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune în formă continuată, sub coordonarea Pachetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

 

Articolul precedentAltă tragedie pe șosele!
Articolul următorTÎRGU MUREȘ: Frezări și plombări…