Ștafeta Invictus România va ajunge la Tîrgu Mureș în 22 octombrie 2018, la ora 13:00, ocazie cu care va fi primită, în faţa Instituţiei Prefectului – Judeţul Mureş,  de către prefectul Mircea Dușa.

Ștafeta Veteranilor va fi preluată de la militarii din Batalionul de Apărare CBRN și civilii din Sighișoara, care se vor deplasa spre Tîrgu Mureş, unde va fi întâmpinată de militari din Comandamentul Forţelor pentru Operaţii Speciale (CFOS) și unităţile subordonate, precum şi de angajaţi ai altor structuri militare din oraş. 

În data de 23 octombrie, Ștafeta Invictus România va pleca spre Câmpia Turzii, la Baza 71 Aviaţie.

Invictus România este un proiect de voluntariat, care îmbină mediul militar cu mediul civil, iar în anul Centenarului Unirii acesta va fi materializat prin cea mai lungă ștafetă, însumând peste 5.000 de kilometri, care va uni toate reședințele de județ din România.

Ștafeta Veteranilor din acest an şi-a propus să îmbine istoria cu voluntariatul și educația, acoperind toată țara pe trei trasee: roșu (Moldova), galben (Transilvania) și albastru (Banat, Crișana), adică direcțiile de acțiune ale Armatei Române din al Doilea Război Mondial.

Articolul precedentLivezeniul rămâne fără gaze. “Orizontului” nu este afectat
Articolul următorAu început înscrierile la Rezidențiat