Pentru efectuarea unor lucrări specifice de cuplare a conductelor noi la reţeaua de distribuţie, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, joi, 19 septembrie, începând cu ora 11.00, pe străzile Mihai Eminescu, Câmpului, Izvorului, 8 Martie, Morii, Traian, Dorului şi Frăgarilor din oraşul Luduş.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 17.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Lucrările de cuplare a conductelor noi la sistemul de distribuţie constituie o etapă a unui proiect de investiţii al companiei care a vizat înlocuirea de conducte şi branşamente de gaze naturale în lungime de peste 4 kilometri iar investiţia, în valoare de 1,1 milioane de lei, are ca scop îmbunătăţirea siguranţei şi a calităţii serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţii din Luduş.

Articolul precedentPrimarii mureșeni, instruiți pentru alegerile prezidențiale
Articolul următorTârgu Mureș: Proiecte de prevenire a abandonului școlar în primul an de studii, la UMFST