Flacari de gaz metan de la ochiurile unui aragaz ard, intr-o bucatarie, in Sibiu, marti, 6 ianuarie 2008. Comisia de Afaceri Externe din Parlamentul European (AFET) si Delegatiile PE pentru relatiile cu Ucraina, respectiv Rusia, vor avea o reuniune extraordinara determinata de reducerea, respectiv sistarea, de catre Gazprom a furnizarii cu gaze catre mai multe state europene. OVIDIU DUMITRU MATIU / MEDIAFAX FOTO

Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, Delgaz Grid este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în localităţile Cheţani şi Hădăreni, joi, 01 noiembrie, începând cu ora 10:00.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 14:00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Articolul precedentMOROMEȚII 2: Proiecție de gală, la Tîrgu Mureș
Articolul următorProfesor de drept din Iași, Doctor Honoris Causa la Tîrgu Mureș