Poliţiştii rutieri mureşeni au iniţiat o acţiune de donare voluntară de sânge, ca un demers de salvare de vieţi omeneşti, prin sprijinirea eforturilor de refacere a rezervei de sânge a judeţului, astfel că mâine, 24 octombrie, se vor mobiliza şi vor fi prezenţi la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Târgu Mureş.

În această iniţiativă, desfăşurată sub sloganul ,,Donează sânge! Fii EROU!, se vor alătura şi studenţi ai Universităţii de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie din Târgu Mureş.
Activităţile cuprind acţiuni de donare de sânge la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Târgu Mureş, precum şi o întâlnire a poliţiştilor rutieri cu studenţii.

Astfel, în prima parte a zilei, începând cu ora 07.00, poliţişti rutieri din cadrul Serviciului Rutier şi al Biroului Rutier Târgu Mureş, împreună cu studenţi şi cadre didactice ale Facultăţii de Inginerie din cadrul UMFST Târgu Mureş, vor participa la o acţiune de donare de sânge, la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Târgu Mureş.

Ulterior, va avea loc o întâlnire între poliţiştii rutieri şi studenţi, care are drept scop conştientizarea tinerilor cu privire la efectele negative ale vitezei excesive, consumului de alcool şi substanţe psihoactive şi pericolul pe care îl reprezintă în special în trafic.

Articolul precedentTragedia de pe strada Voinicenilor: șoferul care a cauzat accidentul mortal a fost arestat
Articolul următorPeste 600 de mureșeni au actele de identitate expirate