Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș (PNL), spune că o „prioritate imediată” pentru România este creșterea absorbției fondurilor europene pentru actualul exercițiu financiar.

„Am discutat seara trecută despre acest obiectiv, pentru care pregătim deja măsuri concrete în Guvernul României, cu europarlamentarii ce reprezintă întreg spectrul politic din România. Au fost discuții foarte constructive, în cadrul cărora am dezbătut pe larg stadiul pregătirii cererii de plată aferente PNRR, cu accent pe parteneriatul și elementele de sprijin de care avem nevoie din partea structurilor UE”, a scris Boloș, miercuri, pe Facebook.

„Întreaga noastră activitate trebuie să se concentreze în acest moment pe utilizarea cât mai eficientă a banilor europeni pe care îi avem la dispoziție. Este un proces în care nu ne permitem să facem pași greșiți!”, a adăugat acesta.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentFostul ministru liberal al Investiţiilor, Dan Vîlceanu: Inflația va depăși 20% până în octombrie dacă Guvernul nu ia măsuri
Articolul următorDoi tineri au furat dintr-o casă din județul Sibiu aproape 275.000 de lei