În ultimele 48 de ore, polițiștii au intervenit la peste 120 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 403 sancţiuni contravenţionale pentru ilegalitățile depistate și au fost constatate 27 de infracțiuni.

Au fost reținute 24 de permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Dintre evenimentele rutiere din week-end semnalăm un caz petrecut ieri, la ora 05:30, pe raza localităţii Ungheni, unde un bărbat de 62 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul autoturismului şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil. În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatului i-a rezultat o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Tot în 2 septembrie, pe raza localităţii Băla, un bărbat de 34 de ani a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un şanţ.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, totodată conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe şi conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. 

Articolul precedent39 de paramedici s-au pregătit la Tîrgu Mureș
Articolul următorActele medicale de care aveți nevoie la înscrierea la grădiniță