Vineri, la intersecţia străzilor Tuşnad cu Piaţa Victoriei din municipiul Tîrgu Mureş, un bărbat de 31 de ani, din localitatea Sâmpetru de Câmpie, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu o bicicletă condusă de un bărbat, de 55 de ani, din Tîrgu Mureş, care circula pe drumul prioritar. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a biciclistului.

Tot vineri, la intersecţia străzii Iuliu Maniu cu strada Rodnei din municipiul Tîrgu Mureş, o tânără de 23 de ani, din Tîrgu Mureş, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat un pieton, de 67 de ani, din Tîrgu Mureş. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a pietonului.

Sâmbătă, pe raza localităţii Grebenişu de Câmpie, un bărbat de 57 de ani, din localitatea Papiu Ilarian, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani, din localitatea Grebenişu de Câmpie. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto de 57 de ani.

Duminică, pe DJ 154, în afara localităţii Dedrad, un tânăr de 19 ani, din localitatea Fărăgău, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a unei pasagere de 19 ani, din localitatea Gorneşti şi rănirea uşoară a unui alt pasager , de 19 ani, din localitatea Gorneşti, precum şi a conducătorului auto.

Articolul precedentPe podul de la Sânpaul se toarnă primul strat de asfalt
Articolul următorUMFST Tîrgu Mureș devine una dintre cele mai importante universități din România