Noaptea trecută, la ora 00:27, polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Tîrgu Mureş, au oprit în trafic, pe strada Viile Dealului Mic din localitate, un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Tîrgu Mureş. În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Aseară, la ora 23:20, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Rîciu, au oprit în trafic, pe raza localităţii Pogăceaua, un autoturism condus de un tânăr, de 22 de ani din localitatea Pogăceaua. În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a stabilit că tânărul  nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot aseară, la ora 18:20, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Gorneşti, au oprit în trafic, pe raza localităţii Sîngeorgiu de Mureş, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din localitatea Sîngeorgiu de Mureș. În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a stabilit că tânărul  nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Articolul precedentFOTO: 20 de persoane, blocate în telescaunul din Sovata
Articolul următorPolițiștii mureșeni caută un bărbat dispărut