#La data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 23.55, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe DN15 E60, pe raza localităţii Cristeşti, un autoturism, condus de un tânăr, de 17 ani, din judeţul Dâmboviţa.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul pe care îl conducea era neînmatriculat, plăcuţele de înmatriculare aplicate nu figurau ca fiind atribuite acestuia.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat.

#La data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 13.45, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni au oprit în trafic, pe DN15 E60, pe raza localităţii Sânpaul, un autoturism, condus de un tânăr, de 23 de ani, din comuna Ogra.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că tânărul are permisul de conducere suspendat pentru săvârşirea unei alte abateri la regimul rutier.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat.

#La data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 16.05, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului au oprit în trafic, pe raza comunei Păsăreni, un autoturism, condus de un bărbat, de 67 de ani, căruia în urma testării cu aparatul etilotest i-a rezultat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Articolul precedentAu furat o mașină pe care au incendiat-o apoi pe câmp
Articolul următorA băut și și-a agresat concubina. S-a emis ordin de protecție provizoriu