Sute de persoane au fost rănite aseară la mitingul de la Bucureşti.
Printre participanții la evenimente au fost și numeroși mureșeni, care își exprimă revolta față de intervenția brutală a Jandarmeriei.
www.realitateademures.net vă prezintă câteva dintre gândurile mureșenilor care au fost la protest, exprimate pe rețelele de socializare:

Cornel Brișcaru:

In mod normal pentru ce au făcut azi-noapte la protest jandarmii când peste 400 de cetățeni români au avut nevoie de îngrijiri medicale – câteva alte zeci de mii fiind gazați sau bătuți fără ca medicii să intervină – șeful Jandarmeriei române ar trebui azi chemat la Parchetul general, audiat și reținut. Iar luni prezentat la judecător pentru mandat de arestare. E inadmisibil ca tu ca și conducător de instituție să ceri și lași subordonații să acționeze așa cum s-a acționat. Au fost bătuți și gazați copii, femei, vârstnici. Dacă nu va fi tras imediat la răspundere șeful jandarmeriei pentru tratamentul inuman și agresiv Procurorul general e un biet papagal cu tentă de politruc mărunt, complice al celor care ne fură de ani de zile și mai nou ne gazează și ne bat că așa vor ei. A fost infiorător ce am văzut participând la protest in capitală azi-noapte și sper să nu mai văd, pe viu sau filmat, în țara mea, așa ceva niciodată.
Cristian Chirteș:
Suntem în Piața Victoriei. Kilometrul 0 al speranței românilor, oriunde ar fi aceștia.
Alin Moldovan:
Multumim PSD si Jandarmeriei Romane pentru gaze si dusul rece!
Ne vedem maine! Hai Romania!
Cristian Tutecean:
Iti place ma gunoiule,  jegule,  nenorocitule,  nu mai am nici cuvinte. Incredibil ce sa intamplat in aceasta seara in P-ta Victoriei. Rusine jandarmeriei.
Desi m am abținut in tot acest timp dar o zic cu o mare bucurie in suflet
M U 1 E    P 5 D
M U 1 E    P 5 D
M U 1 E    P 5 D
Articolul precedentUDMR anunță: Liceul romano-catolic din Tîrgu Mureş a primit autorizație
Articolul următorPoziția inspectorului școlar general privind autorizarea Liceului Teologic Romano-Catolic