Viaţa unui militar din judeţul Covasna depinde de sprijinul donatorilor de sânge! Caporalul Balcan Daniel, angajat al Unităţii Militare Arcuş, a fost diagnosticat cu leucemie şi în prezent se află internat la secţia de Hematologie a Spitalului Clinic Târgu Mureș, scrie WE RADIO.

Conducerea Garnizoanei Sfântu Gheorghe a lansat zilele trecute un apel prin care îi roagă pe cei care doresc, şi pot să facă acest lucru, să se alăture campaniei de donare de sânge lansată în sprijinul militarului.

„Vă adresez respectuos rugămintea de a ne sprijini şi de a vă alătura campaniei de donare de sânge (trombocite grupa A2+) pentru colegul nostru cap. Balcan Daniel, care a fost diagnosticat cu leucemie și a fost internat de urgență la Spitalul Clinic de Hematologie și Transplant Medular Târgu Mureș, secția Hematologie-2”, se arată în apel.

Donatorii, indiferent de grupa sanguină, se pot prezenta în zilele lucrătoare, între orele 08:00 – 12:00, la Centrul de Transfuzii Sanguine din Sfântu Gheorghe, strada Banki Donath nr. 15, unde pot dona sânge specificând numele caporalului Balcan Daniel şi spitalul la care acesta este internat.

Cei interesaţi pot afla mai multe informaţii la numărul de telefon: 0744 489 131 – persoană de contact: Lt.col. subinginer Clinci Sergiu.

SURSA: WE RADIO

Articolul precedentBilanț coronavirus 2 august: 137 de cazuri noi, 5 decese
Articolul următorBărbat din Mureş condamnat la închisoare cu executare, depistat de poliţişti pe o stradă din Oradea