Astăzi, în jurul orei 09.00, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe DN13 E60, între localitățile Văleni și Acățari, în care au fost implicate mai multe autovehicule.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, pe DN13 E60, la km 155+840 m, se pare că evenimentul s-ar fi produs pe fondul nepăstrării distanței de siguranță corespunzătoare în timpul mersului, de către conducătorii a trei autoturisme, care se deplasau pe același sens de mers, respectiv Sighișoara-Târgu Mureș.

De asemenea, unul dintre autoturismele în cauză a fost proiectat pe sensul opus de mers, respectiv Târgu Mureș-Sighișoara, unde a intrat in coliziune laterala cu un alt autoturism, acesta din urmă pătrunzând pe contrasens, unde a colizionat un alt autovehicul.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală, ușoară la prima vedere, a unei femei, pasageră în autoturismul care se deplasa din direcția Târgu Mureș- Sighișoara, care a fost transportată la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic,  rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Csabi Szentgyorgyi, Info Trafic Târgu Mureș + Radare/Facebook

Articolul precedentDosare penale în criza coronavirus
Articolul următorAlfred Simonis cere Guvernului să ia masuri de plafonare a prețurilor urgent