Un cadru didactic din Târgu Mureș a fost prezent la întâlnirea rețelei europeane care conectează cercetători și cadre didactice din domeniul Inginerie și Management.

Mihaela Bucur, șef de lucrări la specializarea Inginerie Economică Industrială a Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș a participat la Conferința „European Professors of Industrial Engineering and Management” (EPIEM), care a avut loc la Universitatea din Aveiro, Portugalia.

Conferința a avut loc în paralel cu întâlnirea națională de Inginerie Industrială și Management, la care s-au alăturat peste 200 de studenți, academicieni și profesioniști din domeniul Inginerie și Management.

„Cu toate că s-au prezentat lucrări științifice specifice domeniului, tematica workshop-urilor a fost de a identifica modalități de a dezvolta și promova educația academică de inginerie și management și de a împărtăși bune practici, precum și de a îmbunătăți cooperarea dintre mediul academic și industrie. Astfel, s-au prezentat și discutat detalii despre experiența educației IEM în universități prin prezentări scurte și schimb de idei. S-au dezvoltat instrumente comune, proiecte și cunoștințe despre educația și profesia inginerilor economiști”, a transmis șef de lucrări dr. ing. Mihaela Bucur.

Articolul precedentO trădează primarii PSD din Mureș pe Dăncilă?
Articolul următorPSD, atac xenofob pe Facebook: Iohannis, Orban şi Barna, nume de străini