Patru tineri din județul Mureș, unul din comuna Păsăreni și ceilalți din Coroisânmărtin, au fost implicați într-un teribil accident rutier petrecut vineri dimineaţă, în localitatea Drăganu, satul Prislop, pe DN 7. Un autoturism a intrat într-un cap de pod. Cei patru tineri mureșeni răniţi au ajuns la spital.

Imagine

Din primele verificari efectuate de politiştii Serviciului Rutier Argeş s-a stabilit că un bărbat de 27 de ani, care conducea un autoturism dinspre Râmnicu Vâlcea, a adormit la volan. A părăsit partea carosabilă, izbind cu putere un cap de pod.

Imagine

La faţa locului au intervenit un echipaj cu o autospecială de stingere, un echipaj cu o autospecială de descarcerare, 2 echipaje SMURD și 2 echipaje ale Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Argeş.

La momentul sosirii echipajelor de la ISU, persoanele nu mai erau blocate sau încarcerate, mașina era ieșită în afara carosabilului, într-un șanț. Toţi cei patru ocupanti, tineri în vârstă de 27 ani, 23 ani, 21 ani şi 18 ani, din judeţul Mureş, au transportati la spital. Toţi aveau aveau politraumatisme.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Poliţiştii vor întocmi dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentOPERAȚIUNE DE SUCCES: 50 de polițiști au găsit la Șăulia un copil plecat din Sâncrai
Articolul următorEXCEPȚIONAL! Mureșeni care fac istorie pentru România. Sunt între primii 12 din lume!