Partidul Național Liberal și-a lansat duminică, 7 aprilie, candidații la alegerile europarlamentare la Brașov, în cadrul Întâlnirii Regionale CENTRU. Întâlnirea a reunit organizațiile PNL din județele din centrul României: Sibiu, Brașov, Mureș, Covasna, Harghita și Alba.

La lansare au fost prezenți Ludovic Orban, președintele PNL, Robert Sighiartău, secretarul general al partidului, lideri naționali și locali ai PNL, primari, parlamentari și candidați la alegerile europarlamentare, printre care Rareș Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Mureșan, Vasile Blaga, Cristian Bușoi, Vlad Nistor, Mihai Țurcanu.

În cadrul întâlnirii vorbitorii au criticat în discursurile lor guvernarea PSD care nu a sprijinit în niciun fel administrațiile performante ale României. S-a subliniat faptul că primarii PNL s-au descurcat întotdeauna singuri și că au dezvoltat comunitățile lor cu fonduri europene, fără ajutor de la București. De asemenea, vorbitorii au acuzat guvernarea socialistă PSD că a tăiat bugetele locale, primării și consilii județene liberale pierzând zeci de milioane de euro pentru dezvoltarea comunităților sau pentru cofinanțarea proiectelor europene.

Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal, a întărit faptul că România este sfidată la fiecare pas de PSD și Liviu Dragnea. ”Pe umerii voștri stă o mare răspundere. Aici trebuie să câștigăm, dar să câștigăm tare de tot. Aici trebuie să-i batem pe pesediști de să le sune apa-n cap. Trebuie să-i scoatem din toate localitățile”.

Ludovic Orban a îndemnat membrii și militanții PNL să meargă pe fiecare stradă, în fiecare casă, să vorbească cu toți românii pe care îi întâlnesc și să le spună că destinul României este în mâinile lor, ”că au la dispoziție glonțul de argint care poate  să ucidă fiara pesedistă și că acest glonț de argint este ștampila pe care o primesc și să pună această ștampilă pe Partidul Național Liberal”.

Potrivit estimărilor, la lansarea PNL din Piața Sfatului au participat în jur de 5000 de oameni.

Articolul precedentInstitutul Inimii din Târgu Mureș, decorat de Klaus Iohannis
Articolul următorLocuri de muncă, la primăriile din Târgu Mureș, Sovata și Cucerdea