În ultimele 24 de ore, până în această dimineață la ora 08:00, pompierii mureșeni au avut 53 de intervenții, din care trei incendii, un accident rutier, trei alte situații de urgență și 46 de intervenții SMURD.

 

Astfel, luni, în jurul orei 13:35, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină în cazul unor degajări de fum pe casa scarii a unui bloc de locuințe din municipiul Târgu-Mureș, strada Aleea Cornița. 
Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș, aceștia ajunși a locul intervenției au constatat că este vorba despre un incendiu cu degajări de fum produs la ghena de gunoi și depunerile de pe tubulatură. S-a intervenit de îndată pentru localizarea, lichidarea incendiului și aerisirea zonei. În urma recunoașterii efectuate pe întraga scară de bloc, de către echipajele de intervenție, nu s-a impus evacuarea locatarilor. Din fericire nu au fost victime.

Tot ieri, în jurul orei 16:20, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină la un incendiu produs la acoperișul unei case de locuit din municipiul Reghin, strada Susenii Noi.
Au executat misiunea stingerii pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin, ajunși la locul solcitat, după executarea recunoașterii, pompierii au constatat că este vorba despre un incendiu produs în interiorul hornului, pentru a împiedica propagarea incendiului, s-a intervenit de îndată pentru lichidarea acestuia.

De asemenea, în această dimineață, în jurul orei 03:40, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină la un incendiu produs la firele de curent de pe un stâlp din municipiul Sighișoara, strada Târnavei.
Au executat misiunea stingerii pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara, ajunși la locul solcitat, după executarea recunoașterii, pompierii au constatat că este vorba despre un incendiu produs la izolația de pe cablurile de curent și la o cutie de conexiuni de pe un stâlp de curent, s-a intervenit de îndată pentru lichidarea acestuia.

Luni seara, pompierii mureșeni au intervenit și la un accident rutier petrecut în localitatea Sângeorgiu de Pădure, lângă primărie, unde au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor în cazul unei conducte de gaz rupte. 
Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș, aceștia ajunși la locul solicitat, au constatat că în accident a fost implicat un singur autoturism (fără victime), care a rupt o conductă de gaz, în urma impactului au fost scăpări intense de gaze. Pompierii militari au asigurat zona până la sosirea echipei specializate de intervenție din cadrul furnizorului de gaze naturale și au rămas la fața locului până la remedierea problemei. Circulația a fost întreruptă pe sunsul de mers Reghin -Târgu Mureș pe toată durata intervenției.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentNumăr record de angajatori la Târgul de Cariere Cluj Online 
Articolul următorBilanț coronavirus 23 martie: 6.149 de cazuri noi și 174 de decese