Așa cum realitateademures.net v-a informat la primele ore ale dimineții, un urs atacat din nou la Cucerdea, după ce, în aceeași zonă, un om a fost omorât de urs sâmbăta trecută.

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș anunță că aseară, “în jurul orei 23.55, Poliția municipiului Târnaveni a fost sesizată prin Apel 112, de către un bărbat din localitatea Cucerdea, cu privire la faptul că îngrijitorul oilor la stâna acestuia ar fi fost atacat de un urs.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 11 Târnaveni, iar din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că în extravilanul localității Cucerdea, un bărbat de 66 de ani, în timp ce ar fi păzit oile la o stână, ar fi fost atacat de un urs, care i-ar fi provocat mai multe leziuni la nivelul corpului”

Victima a fost transportată în stare de conștiență la U.P.U. Târgu Mureș pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, iar polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Articolul precedentPrimarul din Sfântu Gheorghe: „Pot să plătesc mâine o amendă pentru că mă rog în limba maghiară”
Articolul următorBREAKING: După atacul ursului, prefectul de Mureș a convocat, la Cucerdea, Comitetul pentru situații de urgență