Președintele Partidului Național Liberal Tîrgu Mureș, consilierul județean Ervin Molnar, atrage atenția că “Guvernul majorității parlamentare PSD-ALDE avea obligația constituțională de a depune proiectul de buget în Parlamentul României, până în data de 15 octombrie a anului trecut. Este îngrijorătoare nu numai tergiversarea adoptării bugetului, dar mai ales incompetența guvernului Dăncilă, care face ca 2019 să fie încă un an pierdut pentru comunitățile locale din toată țara.”

Liderul liberalilor târgumureșeni evaluează consecințele neadoptării Bugetului național la termenul stabilit de Legea Finanțelor Publice ca fiind multiple, dar cea mai importantă este aceea că, în cazul municipiului Tîrgu Mureș, Consiliul Local nu poate demara procedurile legale în vederea continuării unor proiecte asumate sau începerii altora noi. Cadrul legal al achizițiilor publice impune termene imperative, care vor determina imposibilitatea începerii lucrărilor de investiții, mai devreme de luna iunie 2019.

“Este absurd că suntem puși în fața constatării evidenței că oameni aleși să guverneze țara fură din timpul de dezvoltare al propriilor cetățeni. Și dacă le spui că „fură” ….ei se jură că „nu fură”. Cât timp mai suntem dispuși să-i lăsăm să fure timp prețios din viața generației noastre și a generațiilor copiilor noștri?!”, spune Ervin Molnar, Președintele PNL Tîrgu Mureș.

Articolul precedentFOTO: Incendiu în Valea Rece
Articolul următorATENȚIE! Risc de căderi de stâncă pe Reghin-Toplița