Profilerul Paul Herinean face analiza momentului despre Elena Udrea, la Realitatea PLUS. Potrivit acestuia, fostul ministru a adoptat o poziție relaxată în vamă.

 

Imagine

„Dacă poza este din vamă, pare să nu aibă nicio grijă, nu este îngrijorată, poziție relaxată, știe că lucrurile sunt pregătite, probabil. Poziția ne arată relaxare sau resemnare”, a precizat profilerul Paul Herinean, în cadrul emisiunii ”Legile Puterii”.

În martie 2021, Elena Udrea dădea asigurări că nu va mai fugi din România, susţinând că are un copil în grijă, dar a ţinut să o blesteme pe judecătoarea care a condamnat-o în dosarul finanţării campaniei lui Traian Băsescu

„Brațele închise – închidere, nesinceritate, nesiguranță. Faptul că ea este foarte volubilă, se uită de la stânga la dreapta, încearcă să convingă, mișcarea ochilor este, de asemenea, foarte dinamică, arată că încearcă să convingă, dar zona brațelor arată închiderea spre comunicare pe care o are Elena Udrea.

Reacția ei este și naturală. Având în vedere că ne raportăm la niște abilități, competențe de comunicare foarte ridicate în ceea ce o privește pe Elena Udrea, știu că e un foarte bun comunicator, nu putem să zicem că are emoții să vorbească în fața unor jurnaliști.

Din punct de vedere social, nu există o judecată, lucrurile sunt simple. Instanța a descis un anumit lucru, iar ea nu respectă decizia instanței, ceea ce arată nesupunere, ceea ce arată că este în afara legii, pur și simplu se sustrage. Din punct de vedere psihosocial, vorbim de comportament, de controlareacomportamentului, astfel încât să nu apară o recidivă. În momentul în care știi că există o sancțiune, nu vei mai face același lucru din nou. În cazul Elenei Udrea, vorbim și de un comportament și de o personalitate histrionică, care o poziționează din star, la nivel cognitiv, deasupra legilor, dar și un comportament de victimizare”, a mai afirmat profilerul Paul Herinean.

 
 
Articolul precedentAlertă alimentară! Mai multe produse Kinder, retrase din magazine. Investigație europeană în mai multe țări, privind cazuri de salmonella
Articolul următorCulisele Statului Paralel | Românii, amăgiți cu măsurile promise de Guvern. Eugen Teodorovici, soluții pentru facturile uriașe