Astăzi, vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, dar mai ales după-amiaza și seara vor fi perioade cu înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, la munte, local în regiunile sudice și centrale şi izolat în restul teritoriului. 

 
 

Pe alocuri vor fi cantități de apă mai însemnate și condiţii de grindină. Vântul va avea unele intensificări în Dobrogea, estul Munteniei și sudul Moldovei. 

Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 31 de grade.

 

In Bucuresti, vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și spre seara când probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi ridicată. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade.

La munte, vremea se va menține în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza și seara, când local vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Pe alocuri vor fi cantități de apă mai însemnate și condiţii de grindină. Temperatura aerului va fi în creştere față de intervalul precedent. 

 

La mare, vremea va fi caldă, cu maxime cuprinse între 26 și 29 de grade și minime între 19 şi 22 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări trecătoare în prima parte a zilei (cu rafale de până la 40 – 45 km/h). Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 20 și 23 de grade. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentAvocata lui Dragnea: „Nu știu de ce a fost retrasă OUG 13”. De ce fugarii României își caută dreptatea în alte țări – VIDEO
Articolul următorSfânta Treime: ce NU este bine să faci în a doua zi de Rusalii. Cum să aperi gospodăria de invazia spiritelor