Noul președinte al PSD Târnăveni este Emanoil Cirlea, care va ocupa această funcție timp de patru ani. Consilier în cadrul Consiliului Local Municipal Târnăveni, Cirlea a ocupat funcția de președinte interimar al PSD Târnăveni în perioada 12 februarie 2017 – 12 februarie 2019.

Cirlea a fost ales în unanimitate, fiind singurul candidat la funcția de președinte al organizației.

“Strategia politică pentru perioada următoare este în primul rând legată de calendarul electoral anunțat pentru 2019 și 2020, iar în ceea ce privește poziționarea noastră pe scena politică din Târnăveni avem o țintă clară și anume creșterea numărului de mandate obținute pentru consiliul local de la șase cât avem acum la nouă mandate și binențeles, câștigarea funcției de primar al municipiului, a declarat la încheierea lucrărilor Emanoil Cirlea.

În prezent, Consiliul Local al municipiului Târnăveni are 19 consilieri, dintre care 10 aparțin PNL, 6 sunt ai PSD, 2 UDMR și unul PMP.

Este interesant că, deși dețin majoritatea în Consiliul Local, liberalii l-au ales în funcția de viceprimar pe Florin Sim (PSD). Social-democrații nu se mulțumesc însă cu funcția de viceprimar, fixându-și ca țintă pentru alegerile locale de anul viitor obținerea mandatului de primar al municipiului Târnăveni.

Din iunie 2016, edilul șef al municipiului Târnăveni este Sorin Megheșan (PNL).

Articolul precedentSighișoara are contract pentru colectarea și transportul deșeurilor
Articolul următorTÂRGU-MUREȘ: Liber la flori din serele orașului